Moss Båt og Motor AS

kvalitet i alle ledd, tilpasset kundene

Velkommen til Moss Båt og Motor AS - Din Yamaha og Yamarin forhandler for Oslo, Akershus og Østfold.

Moss Båt og Motor AS ligger kun 40 minutter fra Oslo, 5 km syd for Moss sentrum. Dere finner oss i Ryggeveien 260, 1580 Rygge.

 

MBM AS er dedikert Yamaha forhandler, noe som sikrer deg som kunde den beste servicen, samt oppfølging av din båt. Med tilsammen over 35 års erfaring fra båtbransjen, står vi klare til å hjelpe deg, enten det gjelder stort eller smått! Gjennom årene har vi også blitt forhandler av BK Hengeren, Tiki tilhengere og Svela Båthengere.

I Ryggeveien 260 finner du til enhver tid ulike båtmodeller, motorer og vannscootere utstilt for at du som kunde skal kunne ta, føle og oppleve produktene. Kom gjerne innom, så skal vi vise deg vårt utvalg og gi deg et godt tilbud.

Hos Moss Båt og Motor tilbyr vi også innbytte av båter, samt kan vi være behjelpelige med å ordne gunstig finansiering og forsikring.

Vi tilbyr også service, installasjoner og reperasjoner av alle båt- og motormerkene vi fører.  Vi tilbyr også vinteropplag med krympeplast som sikrer din båt gjennom en hard vintersesong.

Som et ledd i vår kvalitetsikring er vår selger autorisert NORBOAT båtmegler  og tar i mot salgsoppdrag og kommisjonssalg av brukte båter.

Vi ønsker alle våre kunde velkommen til en hyggelig prat og handel hos oss i Moss Båt og Motor AS!

VÅRE ANSATTE
Mårten Thu
Salgssjef

Mårten Thu er vår salgssjef. Med lang fartstid i bransjen og solid kunnskap kan du alltid være trygg på at dine interesser er iveretatt. Mårten står alltid klar til å hjelpe deg.  

Mats Thu
Daglig Leder

Mats Thu er vår daglige leder. Mats har gode kunnskaper om alle våre produkter og er behjelpelig med det du måtte trenge hjelp med. Fornøyde kunder er det viktigste for Mats. 

Erik Haikalis
Mekaniker

Erik har flere års erfaring, og du kan være sikker på at ditt produkt er i rette hender. Erik utfører arbeidet med pressisjon og stolthet. God service og tett oppfølging er nøkkelkompetansen til Erik.

TOP